Pages Menu
Categories Menu

Posted by | 0 comments

Comentariile cititorilor

Comentariile cititorilor

În ultima săptămână am primit numeroase e mailuri din partea cunoscuţilor şi a cititorilor revistei Oglindanet, care-şi exprimă indignarea faţă de trivialitatea mai multor mesaje de la subsolul articolelor.

Respect mai mult ca oricine libertatea de opinie, dar nu pot admite libertinajul injurios şi calomnios. După ce am publicat „Despre atotştiutorismul habarneavut”, plecând tocmai de la câteva „comentarii” rău voitoare, am aflat, cu stupoare, de la managerul site-ului, că aceste comentarii au fost retrase de pe site, ca şi cum nici n-ar fi existat.

Asemenea practici sunt inadmisibile. Prin urmare am hotărât închiderea sine die a rubricii de comentarii. Întrucât respect enorm competenţa colaboratorilor noştri, jigniţi sistematic de câţiva inşi de rea credinţă, şi întrucât nu doresc transformarea Oglindeinet în bolgie balcanică, îi rog pe toţi cititorii noştri de bună credinţă să-mi înţeleagă decizia şi să ne trimită comentariile şi reacţiile pe adresa redacţiei. Cele mai interesante şi bine fondate vor fi negreşit publicate în revistă. Vă mulţumesc.

oglindanet
oglindanet

Latest posts by oglindanet (see all)

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *