Pages Menu
Categories Menu

Posted by | 0 comments

Regele Mihai s-a întâlnit cu Regele Juan Carlos I

Regele Mihai s-a întâlnit cu Regele Juan Carlos I

Vizita Familiei Regale române la Madrid, 3-5 aprilie 2010

Luni, 5 aprilie 2010, Majestăţile Lor Regele Mihai şi Regina Ana au fost primite la Palatul Zarzuela din Madrid de Majestăţile Lor Regele Juan Carlos I şi Regina Sofia ai Spaniei.

La întâlnire au luat parte Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu ai României şi Alteţele Lor Regale Principele Felipe şi Principesa Letizia.

În cursul vizitei de trei zile în Spania, Familia Regală a României a luat parte la slujba de Înviere din Plaza de Colon din Madrid, oficiată de Presfinţia Sa Timotei, Episcopul român ortodox al Spaniei şi Portugaliei.

Majestatea Sa Regele a vizitat Centrul Superior de Studii de Apărare Naţională, unde a fost primit de dl amiral Rafael Sanchez-Barriga Fernandez, directorul Centrului. Regele a fost însoţit de Alteţa Sa Regală Principele Radu, colonel (r) în Armata României. La vizită a fost prezentă dna Maria Ligor, ambasadorul României în Spania, precum şi ataşatul militar român.

Regele Mihai şi Regina Ana, Principesa Moştenitoare şi Principele Radu au fost oaspeţii Episcopului Timotei, la reşedinţa episcopală şi oaspeţii Ambasadei României, la o recepţie oferită în onoarea Majestăţii Sale la Reşedinţa României.

 

 

http://www.familiaregala.ro/

http://www.princeradublog.ro/

http://www.princeradu.ro/

oglindanet
oglindanet

Latest posts by oglindanet (see all)

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *